2010. november 2., kedd

Nahát

Milyen pesszimista és lehangoló ez az előző bejegyzés...
Pedig nem is vagyok az. :)

De ami tényleg fontos, amit Krisz. is említett a kommentben. A megújulás, a hibák felismerése, a biztos alapra való építkezés...
naja:)

8 megjegyzés:

  1. Bizony, hallgass csak Krisztire ;)! Én is elolvastam az előző bejegyzésedet, meg a kommentet is, (hála Krisztinek nekem már nem is kellett kommentelnem, mert ő már leírta mindazt, amit én is írtam volna xD).

    Ugyan nem ismerlek, de elég durvák az ilyen hangulati ingadozásaid :o Legalábbis amit belőlük a blogon ki lehet venni. Először "hogy ez tök gáz, meg hogy nem vagyok jó ember estébé estébé" aztán meg következő bejegyzésben rájössz, hogy "ja, nem is, csak tök pesszimistán látom a dolgokat".

    A "pedig nem is vagyok az"-zal kapcsolatban pedidg, háááát szerintem azért jól nyomod ezt a világvégés lehangolt, önmarcangoló, önlebecsülés-dolgot ;P

    Szal ja, örülök hogy most már szmájlikat is látok a bejegyzésedben =) És ez megint egy hosszú komment lett... bocs >_< Anita

    VálaszTörlés
  2. egy másik ismerősöm azt mondta, hogy amikor ilyen világvége bejegyzéseket írogatok, a végén azért mindig ott van egyfajta előretekintés és újrakezdés, és pozitívum.
    Sajnálom ha az derül ki az írásaiból, hogy már szinte EMO vagyok :D.
    Életvidám srác vagyok hidd el, csak néha kell kiírni ezeket a melankóliákat. egyrészt, kiöntöm magamból, másrészt hátha erőt ad másoknak, az hogy én is küzdök. viszont igyekszem mindig egy cél felé haladni.
    ez nemtudom éertelmes komment lett-e fáradt vagyok.
    Krisztitől jövök leszívta az agyam :D

    VálaszTörlés
  3. mivannn?? :D még hogy ééén?? micsoda rágalom!! :D netalántán volna velem valami problémád? :D (azér az alliteráció befigyel.. meg a bennem elveszett költő is :D) na megállj csak!! :D

    VálaszTörlés
  4. lol Kriszti :D Nem is tudtam hogy ilyen agyleszívó vagy xD
    És ja, én csak azokra az érzelmekre tudok reagálni, amik a bejegyzésedből kiszűrődni látszanak, a benned lévőkre és a mögöttük lefolyó gondolatokra természetesen nem, hiszen azokba nincs belelátásom. A kiírásos módszer bizony gyakran hasznos tud lenni, és örülök, ha amúgy meg életvidám embernek tartod magad =).

    VálaszTörlés
  5. Mér Kriszti... ne mondd hogy nem volt mi leszívja az agyadat... :D :P
    jááááj már milyen izé vagyok itten publikálom a titkos magánéletemet... bocsánat tünket:D

    VálaszTörlés
  6. hát Anita... én sem hittem volna, hogy ilyen nagy hatást tudok gyakorolni egyesekre :D (mondjuk én sokat nem rontottam a helyzeten az agyleszívós mivoltommal :P :D)

    Domikám: egy egyszerű kérdés: jól érzed magad? :D de most komolyan! őszintén!
    tessék? hogy nem? helyes! én is így látom :D
    egyébként eddig a te agyadról volt szó, de seeeemmi baaaj :D
    amúgy jó volt a film :D :D
    és tényleg izé vagy, ezt is jól látod. :D

    VálaszTörlés