2010. augusztus 18., szerda

Ha most látnál...

Ha most itt lennél velem Balatonon és látnád milyen vagyok, azt hiszem csalódnál.
Ja igen, szóval Dini barátomékkal zülledezem éppen Zamárdi felsőn.
Szóval, ha most idejönnél és látnád milyen vagyok nem hinnéd el!! De komolyan!
Diniék egy olyan légkört teremtenek a számomra, ahol teljes a szabadság. Mindent szabad, korlátok nélkül. Nyilván józan ember vagyok és nem részegedek le, nem járok sztriptízbárba, de ha akarnám ezt is megtehetném. Olyan ez, mintha teljesen kiszakadnék a hétköznapok szokott, szakadt durva filmjéből és egy vígjáték kellős közepére csöppennék. Ahol koncertet adhatok egy stégen a Balaton közepén, ahol ráfekhetek jóbarátom májára, ahol az éjjel kellős közepén a viharban tollasozunk az utcán, ahol seggrepacsizunk a játszótér kellős közepén, ahol stb stb stb...
Szóval igen, ilyen ez a kis világ, ez a kis őrült család. Nincs korlát, nincs határ, nincsenek szabályok! Csak élnem kell!
És igazad van, ha azt mondod, hogy ez az állapot abnormális és nem helyén való! Valóban, tudni kell, hol vannak a határaid és, hogy meddig vagy érett férfi és meddig önfeledt, kontroll nálküli gyermek, de pár napra jó kiszakadnom a szabályszerű skatulyavilágból! Egy kicsit kifordulni önmagamból, és újra bolond kis gyermekké válni!
Aztán majd újra kijózanodom :)

6 megjegyzés:

  1. Jó olvasni, hogy ennyire önfeledten, jól szórakozol. Néha tényleg kell a bolondéria. :) További jó mulatást! :)

    VálaszTörlés
  2. Te sosem vagy komoly. Még ha annak is látszol...
    Mármint nagyon komolyan fogsz fel dolgokat, de: nem az életet veszed komolyan, hanem dolgokat. Fogalmakat, érzéseket, stb. Az életet még sosem nézted a komoly oldaláról.

    Vagy csak nem mered megmutatni, hogy erre is képes vagy.

    VálaszTörlés
  3. UI: csak egy kicsit megtapasztaltad.

    VálaszTörlés
  4. ezt most pozitív megerősítésnek, vagy építő kritikának vegyem? :)
    egyebként tetszik amit mondasz

    VálaszTörlés
  5. Sztem kiszakadni a hétköznapokból. Ez történt veled, elengedted magad, magyarán kirúgtál a hámból, de rendesen. Az embernek néha ki kell jönnie önmagából, ki kell tombolnia magát, levezetni a feszültséget. Ha érted miről beszélek.
    De jóóóóóóóóóóóóóóó!

    VálaszTörlés